Vrije Tijd Activiteitencommissie:
Foto activiteitencommissie vrije tijd1
Wij zijn de Activiteitencommissie Vrije Tijd (ActieCie), bestaande uit Noémi, Jelle, Mike, Jennifer en Esmee. Samen organiseren wij allerlei leuke activiteiten voor leden van Vesta en studenten Integrale Veiligheidskunde. Voorbeelden hiervan zijn borrels, pubquizzen, bakwedstrijden en noem zo maar op. Tijdens de pubquiz vragen we je het hemd van het lijf. Tijdens ‘Heel Vesta Bakt’ hebben wij als juryleden de meesterwerken beoordeeld en won de best versierde taart! Wegens het Coronavirus zijn deze activiteiten nu online. Voor iedereen is het fijn om in deze tijd ook andere gezichten te zien en even wat heel anders te kunnen doen. Ondanks dat wij het nu al heel gezellig vinden, hopen ook wij dat we zo snel mogelijk activiteiten kunnen organiseren waarbij we elkaar fysiek kunnen zien en leren kennen. Feesten, borrels, gala’s, oneindig veel activiteiten die dan eindelijk weer georganiseerd kunnen gaan worden. Door lid te zijn van S.V. Vesta en deel te nemen aan welke activiteit dan ook, leer je op een ontzettend leuke en laagdrempelige manier nieuwe mensen kennen.
Wij kijken ernaar uit om jullie bij alle activiteiten te zien!

Educatieve Activiteitencommissie

Foto activiteitencommissie educatie1Wij zijn EduCie!
De educatieve tak van de activiteitencommissie.
Bestaande uit Merel, Carlijn, Matz, Roos, Amber & Elon. We willen jullie, de studenten van de opleiding en de Vesta-leden in contact brengen met het werkveld!
S.V. Vesta wil naast alle gezelligheid ook informatieve bijeenkomsten organiseren. Netwerkborrels om alvast het werkveld te leren kennen, professionals ontmoeten om te sparren of stageplekken vinden.
Kortom:
Alles wat leerzaam is, en te maken heeft met de opleiding!

Mediacommissie:
Foto mediacommissie1
Een van de commissies van Vesta is de mediacommissie (MediCie).
Bestaande uit drie leden: Lucas, Enna en Amber.
We houden ons bezig met een aantal dingen binnen de vereniging.
Zo beheren we het Instagram- en Facebookaccount van Vesta, zorgen we dat de vereniging weer terug op de kaart komt te staan en regelen we het promotiemateriaal. Daarnaast maken we foto's tijdens de activiteiten en posten we dat op social media.

Op ons Instagram account hebben we een aantal leuke wekelijkse rubrieken. Bijvoorbeeld op donderdag de quiz over het actuele nieuws en op vrijdag een aanrader voor een leuke en studiegerichte podcast, film, documentaire of boek. Daarnaast posten we ook één keer in de week een video waarin een commissielid laat zien waar we achter de schermen mee bezig zijn of iets wat met IVK te maken heeft.
Uiteraard posten we ook aankondigingen voor de activiteiten op onze Insta en facebook!
Wil jij dus op de hoogte blijven waar Vesta allemaal mee bezig is?
Volg ons dan vooral op Instagram en Facebook.

KASCOMMISSIE
Foto kascommissie1
Hallo allemaal, wij zijn de kascommissie van S.V. Vesta!
Wij, Noémi en Jan, houden ons simpelweg bezig met geld.
We stellen begrotingen en eindafrekeningen op, registreren alle inkomsten en uitgaves en staan nauw in contact met de bank en het management van de HU.

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat alle leuke activiteiten en acties, zoals de borrels, de pubquiz, de kerstkaartenactie en natuurlijk de ‘heel Vesta bakt’ wedstrijd gefinancierd kunnen worden.
Op dit moment zijn wij duidelijk de kleinste commissie en hoewel dit prima werkt, lijkt het ons leuk om uit te breiden. Voel jij je geroepen om je bij ons aan te sluiten? Meld je dan vooral aan! Groetjesss