Commissies

foto 1Educie
De educatieve commissie van Vesta regelt alle activiteiten die een link hebben met de opleiding. Zo organiseren wij regelmatig oefeningen met de ME, gave gastcolleges en leuke excursies. En het heeft natuurlijk allemaal veiligheid als thema! Daarnaast organiseren wij tijdens de tentamenweken Heel Vesta Leert. Gedurende twee weken kun je gebruikmaken van een lokaal voor zelfstudie, groepsstudie en bijlessen van docenten om je optimaal voor te bereiden op je tentamens. De educatieve commissie bestaat uit een groep hechte, hardwerkende studenten die graag activiteiten organiseert en daarmee een netwerk opbouwt van professionals uit het werkveld.

Foto 2

VrijeCie 
De activiteitencommissie van S.V. Vesta organiseert leuke buitenschoolse activiteiten. In duo’s of in een klein groepje organiseer je leuke dingen waar heel Vesta aan kan meedoen. Zo hebben wij vorig jaar onder andere een pubquiz, een themafeest, een kerstbingo en een middag beachvolleybal georganiseerd. Lijkt het jou leuk om zo’n activiteit of iets totaal anders te organiseren voor je medestudenten? Dan is de activiteitencommissie echt iets voor jou!

 

foto 3

 

ReisCie 
Hi, wij zijn de reiscommissie! Dit is sinds dit jaar een nieuwe commissie, opgestart om Vesta internationaal te laten gaan. Met deze commissie willen we stedentripjes en toffe reisjes gaan maken. Tijdens deze reisjes zullen we een mix aanbieden met zowel educatieve als sightseeing activiteiten en natuurlijk hoort daar ook het nachtleven ontdekken bij
Ons doel is om met leden naar de leukste steden te gaan en een onvergetelijke tijd te hebben. Kan jij ook niet wachten om mee te gaan? Hou dan vooral onze socials in de gaten.

Hier kun je vinden waarheen, wanneer en hoelang we op reis gaan en hoe je je hiervoor kunt aanmelden.

Lees jij dit en lijkt het jou super leuk om een reis te helpen organiseren? Kan je goed plannen en organiseren? En ben je gemotiveerd om hier een dag in de week tijd aan te besteden?

Stuur dan vooral een mail naar 

foto 4MediaCie
Een van de leukste commissies van Vesta: de Mediacommissie! Bestaande uit: Sam, Amanda, Enna, Laurens, Noémi en Amber. De mediacommissie is de commissie die promotie maakt voor alle activiteiten. Hiervoor ontwerpen we bijvoorbeeld posters, flyers en kaarten. Voor de promotie hebben wij ook een eigen Instagram, Facebook en LinkedIn-account die wij beheren. Hiervoor creëren onze eigen posts & stories met het editingprogramma Canva. 

Ook maken wij tijdens de activiteiten de foto's! Ook willen wij als MediaCie ons eigen product brengen. Daarom starten we dit jaar met onze eigen podcast! Dit delen we op 3 thema’s. Wij nodigen interessante gasten uit het werkveld, bespreken we alle lesstof en discussiëren we over onderwerpen zoals het studentenleven, Utrecht en nog vele andere thema’s! Voor elke student zit er wel een podcast bij ;)  Alle creatievelingen en sociale media fanaten zullen zich hier op hun plek voelen! 

foto 5De NieuwsCie! 
Hoi! Mijn naam is Pauline en ik ben voorzitter van de Nieuwsbrief Commissie, ook wel bekend als ‘NieuwsCie’!
Binnen onze commissie werk je samen met de commissieleden aan de Vesta Nieuwsbrief. De nieuwsbrief komt aan het einde van elk blok uit. In de nieuwsbrief staan interviews met docenten, mensen uit het werkveld, puzzeltjes, prijsvragen, actualiteiten, de nieuwe activiteiten van Vesta, en nog veel meer.
Ieder commissielid werkt aan zijn/haar taakje. Dit is bijvoorbeeld een dag meelopen met iemand uit het werkveld en daar een column over schrijven of vragen aan alle commissies wanneer ze welke activiteiten op de planning hebben. Het is dus heel divers werk!
Wanneer alle stukjes die geschreven moeten worden zijn ingeleverd, werken we aan de opmaak. Dit is best een technisch maar ook een creatief stuk van de nieuwsbrief.

De opmaak maken we in een online programma, Canva, In Canva plaatsen we de gemaakte stukken en zorgen we ervoor dat het er allemaal leuk maar ook overzichtelijk uitziet.
Wanneer we de inhoud en de opmaak afhebben gaat de nieuwsbrief naar de drukker. Het eindresultaat gaat in een envelop en de nieuwsbrieven worden naar alle leden per post verstuurd. De leden ontvangen de leukste nieuwsbrief ooit en wij zijn heel trots op het eindresultaat.Zo gaat het bij ons in de commissie in zijn werk!